Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
4.20
4 stars: Foarte bun
5 pareri

Cuvertura pat 200x220 turcoaz

0 stars: 0.00 din 0 pareri

75 lei Lei
Cod produs
CMDT
Out Of stock
Descriere
Cuvertura de pat este o cuvertura matlasata dublu trafic, adica are dubla intrebuintare: pilota de vara si cuvertura pat.
Aici sunt cateva aspecte de luat in considerare atunci cand alegeti o cuvertura pat pentru dormitor:
1. Dimensiunea patului: Asigurati-va ca cuvertura se potriveste cu dimensiunea patului dumneavoastra (de exemplu, single, dublu, king etc.).
2. Materialul: Cuverturile de pat pot fi fabricate dintr-o varietate de materiale, cum ar fi bumbac, matase, microfibra, lana, panza, flanela si multe altele. Alegeti un material care sa se potriveasca cu preferintele dumneavoastra personale si cu sezonul.
3. Culoare si model: Alegeti o cuvertura care se potriveste cu paleta de culori si stilul general al dormitorului. Exista cuverturi disponibile intr-o gama variata de culori, modele si texturi.
Compozitie material exterior: Microfibra soft touch matlasata cu vatelina siliconizata ,matlasare ultarsonica
Umplutura: Puf siliconizat
Dimensiuni: 200x220cm
Culoare: Turcoaz
Spalare: 30C - ATENTIE: Spalati separat produsul deoarece se poate decolora. Culoarea se va stabiliza dupa primele spalari.
NOTA:
- Pozele sunt reale, dar pot exista mici diferente de nuanta intre fotografia de prezentare si produs datorita prelucrarii fotografiei, a setarilor monitorului sau dispozitivului dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura