Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
4.20
4 stars: Foarte bun
5 pareri

Halat de baie 100% bumbac bleumarin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

90 lei Lei
Cod produs
HBGB
Out Of stock
Descriere
Halat de Baie 100% Bumbac Bleumarin - Confort Suprem si Eleganta in Fiecare Moment
Design Rafinat si Nuanta de Culoare Uluitoare
Descopera eleganta si confortul absolut in halatul de baie din 100% bumbac de culoare bleumarin, un adevarat must-have pentru momentele tale de relaxare si rasfat personal.
Cu un design sofisticat, acest halat dispune de buzunare practice si revere elegante, aducand un plus de functionalitate si stil oricarei experiente de baie.

Cordonul reglabil in talie iti permite sa ajustezi halatul pentru o potrivire perfecta, iar materialul gofrat cu un gramaj impresionant de 450 gr/mp ofera o senzatie de lux si o absorbtie excelenta a apei, garantandu-ti o uscare rapida si placuta.

Halatul de baie bleumarin este nu doar o alegere deosebita pentru tine, ci si un cadou perfect pentru cei dragi. Fii gata sa te rasfeti in fiecare zi cu acest halat premium, care iti ofera un confort absolut si te invaluie intr-un lux inegalabil. Alege calitatea si stilul intr-un singur produs cu halatul nostru de baie din 100% bumbac de culoare bleumarin!

Caracteristici Halat de baie:
Material: 100% bumbac
Dimensiune: S/M sau L / XL
Culoare: Bleumarin
Fabricat in: Pakistan
Densitate: 450gr/mp

Instructiuni de spalare:

- se spala inainte de prima utilizare
- temperatura de spalare 40 C
- a nu se folosi inalbitori de orice fel
Bucurati-va de halatele noastre din bumbac intr-o gama varita de culori!

NOTA:
- Pozele sunt reale, dar pot exista mici diferente de nuanta intre fotografia de prezentare si produs datorita prelucrarii fotografiei, a setarilor monitorului sau dispozitivului dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura