Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
4.20
4 stars: Foarte bun
5 pareri

Lenjerie de pat bumbac ranforce verde fistic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

199 lei Lei
Cod produs
RFVF200
Out Of stock
Descriere
Lenjerie de pat bumbac ranforce verde fistic Bumbacul ranforce este recunoscut pentru durabilitatea si densitatea sa mai mare comparativ cu bumbacul obisnuit.
Tesatura este realizata din fire de bumbac pieptanate si strans tesute, ceea ce ii confera o textura fina si o rezistenta sporita la uzura. Lenjeriile de pat din acest material au o textura placuta la atingere, fiind netede si confortabile.
Datorita modului de tesere, lenjeriile de pat din bumbac ranforce sunt rezistente la rupere si se deterioreaza mai greu decat alte tipuri de lenjerii de pat. Ele pot rezista la spalari repetate fara sa-si piarda forma sau sa se scamoseze.
Compozitie material: Ranforce bumbac 100%
Cearceaful de pilota are sistemul de inchidere cu fanta
Fetele de perna au inchidere tip flip flap ( petrecuta parte peste parte ) si sunt prevazute cu margine de 5cm de jur imprejur
Lenjeria de pat contine 4 piese : - cearceaf de pat 240cm x 240cm
- husa pentru pilota de 200cm x 220cm
- 2 buc. fete de perna 50cm x 70cm
Aceasta lenjerie de pat se potriveste pentru saltele de : 180cm x 200cm, 200cm x 200cm cu inaltimea saltelei pana in 20cm
Instructiuni de intretinere : - spalare manuala sau automata la max. 40C cu detergent de rufe colorate, detergentul de rufe albe contine inalbitori si pot decolora tesatura iremediabil
- centrifugare normala
- a nu se utiliza inalbitori
- a se calca la max. 150C
- nu se curata chimic
- uscare in uscator la temperatura joasa
- pentru rezistenta si intensitatea culorilor folositi otet la fiecare spalare
- nu se folosesc inalbitori
- uscare in spatii aerisite si incalzite pentru a evita mucegairea lenjeriei
Fabricat in Romania NOTA:
- Pozele sunt reale, dar pot exista mici diferente de nuanta intre fotografia de prezentare si produs datorita prelucrarii fotografiei, a setarilor monitorului sau dispozitivului dumneavoastra.
- In cazul anumitor modele de lenjerii de pat, imprimeul fetelor de perna poate fi usor diferit in functie modalitatea in care a fost taiat materialul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura